Luksushytte – 5 prs.

Glamping Midtjylland

Glamping Midtjylland er camping på 1. klasse

Ønsker du alt det gode ved friluftslivet uden at skulle gå på kompromis med komforten? Så har vi løsningen til dig med Glamping Midtjylland. Glamping er en forkortelse for Glamorous Camping – også kendt som luksuscamping. Med Brande Campings komfortable luksushytter har du mulighed for at mærke den unikke stemning, friske luft og smukke natur, som campinglivet er kendt for, men under helt luksuriøse forhold. Prøv Glamping Midtjylland på vores campingplads i Midtjylland. Omgivelserne er helt fantastiske.

Om vores glamping luksushytter

Begge vores glamping luksushytter er 35 kvm med eget bad, toilet og køkken. De er indrettet med to soverum med gode senge og stue med TV. Derudover har hytten en terrasse på 35 kvm, hvor udendørslivet kan nydes fra loungeområdet med kig direkte til Skjern Å.

Skal der endnu mere luksus til, tilbyder vi mad ud af huset fra vores cafeteria.

Forkæl dig selv og dem, du holder af

Hytterne er velegnet til familien, vennegruppen eller parret, der blot ønsker at forkæle sig selv lidt ekstra. Veludhvilet fra en nat i vores kvalitetssenge er I sikre på at være klar til at udforske campingpladsens faciliteter, de gode oplevelser i området eller bare nyde hinandens selskab på terrassen.

Send os dine spørgsmål om glamping på mail eller telefon

Har vi vækket din interesse? Hvis du vil vide mere om vores luksushytter eller om campingpladsen generelt, så kontakt os! Vi kan kontaktes på telefon: (+45) 97 18 10 49 eller på mail: brandecamping@live.dk.

Kontakt Brande Camping

Har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os

Finder du ikke den information du søger her på siden, så er du altid meget velkommen til at kontakte os til en snak og hør mere.

Ring til os på telefon (+45) 97 18 10 49 eller send en mail til brandecamping@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.