Spisested og mad ud af huset i Brande

Åbningstider: 9-21 alle dage

Vi laver mad ud af huset alle dage. Prøv vores lækre retter som take away! Ring på 97 18 10 49

Spisested i Brande

Vores cafeteria er et af de hyggeligste spisesteder i Midtjylland. Her kan du nyde et godt måltid, en kold øl eller eksempelvis is. Der er plads til 50 personer og spisestedet ligger i skønne omgivelser i Brande.

Vi tilbyder et stort udvalg af middagsretter, smørrebrød, kager og is hele dagen, og til de tørstige serverer vi øl, sodavand, kaffe og te.

Med plads til 50 personer i cafeteriet er det et oplagt sted at afholde fødselsdage og andre sammenkomster – uanset om du vil invitere gæsterne til lagkage og kaffe eller til stor buffet.
Vi har hyggelige lokaler med gode parkeringsmuligheder, men vi tilbyder også mad ud af huset til op til 70 personer, hvis festen skal afholdes et andet sted.

Vi tilbyder:

  • Mad ud af huset: Tag maden med ned i campingvognen, hytten eller lignende.
  • Grill-selv-menu: Vi anretter maden fra cafeteriet, så den er klar til grillen.
  • Kaffe og kage
  • Øl og vand
  • Festarrangementer, fødselsdage, familiekomsammen m.m.
  • Dagens ret – Se menuen her

Cafeteriet er åbent hver dag, så kom forbi og smag på dagens ret eller snup en grill-selv-menu med tilbage til grillen. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Du kan kontakte os på telefon 97 18 10 49 eller mail Brandecamping@live.dk

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 9718 1049 eller send os en email på brandecamping@live.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.