Om Brande campingplads

Idyllisk placering lige ned til Skjern Å

Brande Campingplads i Midtjylland er omgivet af smuk natur med Skjern Å grænsende op til pladsen. Her er plads til telte, campingvogne, hytter og så har vi de lækreste luksushytter.

Foruden at have rigtig gode læforhold og gode sanitære forhold, så råder pladsen over opholdsrum, TV-stue, hyggeligt cafeteria og en lille butik. Vi har mange gode faciliteter – bl.a. også et vaskeri. Ja, der er er noget for enhver smag.

Campinghytter – fra standard til glamping på 1. klasse

Der findes 2- og 4 personers campinghytter på campingpladsen og alle er velindrettede med fuld service.

Vi har også to store luksushytter – de såkaldte glampinghytter. Det er camping på 1- klasse. De er hver på 37 m2 med to soverum, opholdsstue, køkken, eget bad/toilet og et stort terrasseområde med førsteparket til å-løbet. En campingoplevelse udover det sædvanlige.

Spisestedet

I vores spisested byder vi på flere forskellige lækre menuer. Vi tilbyder også mad ud fra huset, ligesom der kan også arrangeres fester og selskaber. Der er plads til ialt 70 personer. Læs mere her.

For børn og barnlige sjæle

Vores legeplads med hoppeborg er populær for alle legebørn, og vi har også en swimmingpool, der kan benyttes af store som små. Med store græsarealer og områdets mange øvrige aktivitetsmuligheder er pladsen det helt rigtige sted for hele familien.

For de eventyrlystne giver Skjern Å desuden optimale forhold for kanosejlads, ligesom fiskestangen også er på sin plads.

Plads til ro og fordybelse

Er du mere til afslapning er der også masser af plads til det hos Brande Camping. Uanset om du ønsker at nyde den hyggelige atmosfære fra terrassen eller en lang gåtur i den smukke natur, så er der rig mulighed for ro og fordybelse. Mange af vores gæster nyder også godt af vores put and take fiskesø eller en kanotur på de roligere dele af Skjern Å.

Faciliteter på Brande Campingplads

Brande Camping tilbyder bl.a.:

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 9718 1049 eller send os en email på brandecamping@live.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.