Oplev heromkring

Oplev den smukke midtjyske natur

Brande Camping er en del af naturen, hvor du kan nyde værdifulde naturoplevelser og skabe uforglemmelige minder midt i den smukke midtjyske natur med ægte autenticitet

Hvad kan man opleve?

Skjern Å: Lige i nærheden af campingpladsen finder du Skjern Å, som er Danmarks fjerdelængste og mest vandrige å. Her kan du opleve naturskønhed i form af kanosejlads på både rolige og mere udfordrende strækninger samt lystfiskeri i de maleriske omgivelser.

Givskud Zoo: En kort køretur væk, blot 20 minutter fra campingpladsen, kan du besøge Givskud Zoo, hvor vilde dyr og spændende oplevelser venter. Udforsk zoologisk have, tag på safari, eller gå på opdagelse i Dinosaurparken – en fornøjelse for hele familien.

Brande Golfklub: Hvis du er en golfentusiast, kan du besøge Brande Golfklub og udfordre dig selv på den velplejede 18-hullers bane eller prøve par-3 banen for en sjov oplevelse.
Inden for bare 15-20 min. fra Brande finder du tre andre gode 18-hullers golfbaner, så du skal nok få din lyst styret.

Urban Street Zone: Til de unge og eventyrlystne er der Urban Street Zone, en unik skaterpark i tidligere industrihaller med massere af ramper og udfordringer for skaterentusiaster i alle aldre.

Legoland Billund: Kun en kort 30-minutters køretur væk ligger Legoland Billund Resort, hvor du kan fordybe dig i en verden af legoklodser og forlystelser, der appellerer til fantasien i alle aldre.

Kultur og shopping i Herning: Med en 20-minutters køretur nordpå kan du udforske Herning, der byder på Messecenter Herning, koncertarenaen Jyske Bank BOXEN, shoppingmuligheder, museer og spændende arrangementer året rundt.

Udover disse oplevelser kan du også tage på nogle fantastiske gratis naturoplevelser. Vi har nogle skønne vandrestier og cykelruter, især på Harrild Hede.

Kontakt Brande Camping

Har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os

Finder du ikke den information du søger her på siden, så er du altid meget velkommen til at kontakte os til en snak og hør mere.

Ring til os på telefon (+45) 97 18 10 49 eller send en mail til brandecamping@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.