Oplev heromkring

Brande Camping ligger midt i den smukke midtjyske natur lige ud til Skjern Å og kun 20 minutter fra Herning. På selve pladsen er der gode faciliteter, og området omkring pladsen i Midtjylland byder på rigtige mange aktivitetsmuligheder.

Skjern Å

Som Danmarks fjerde længste å og mest vandrige vandløb minder en del af Skjern Å faktisk mere om en flod end en å. Derfor er der også fantastiske muligheder for kanosejlads til både de rolige og de mere eventyrlystne.

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kan du komme helt tæt på de vilde dyr. Her er der mulighed for et klassisk zoobesøg, safarioplevelse eller et besøg i Dinosaurparken. Der er altså rig mulighed for en underholdende dag for familien, og så tager det kun 20 minutter at køre tilbage til campingpladsen. Læs mere på https://www.givskudzoo.dk/

Golfbane og skatepark i Brande

Brande byder både på en 18-huls golfbane hos Brande Golfklub og en stor indendørs skatepark hos Urban Street Zone.

Legoland Billund

En halv times kørsel fra campingpladsen finder du det populære Legoland Billund Resort. Her er der legoklodser i lange baner og forlystelser for hele familien. Læs mere på https://www.legoland.dk/

Oplevelser i Herning

Vi ligger lige ud til afkørsel nord, og du kan derfor være i hjertet af Herning på 20 minutter i bil. Her finder du selvfølgelig både Messecenter Herning og koncertarenaen Jyske Bank BOXEN. Byen byder desuden på masser af shoppingmuligheder, caféer, museer og spændende arrangementer året rundt.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 9718 1049 eller send os en email på brandecamping@live.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.