Oplev heromkring

Brande Camping ligger midt i den smukke midtjyske natur lige ud til Skjern Å med kun 20 minutter til Herning og 30 minutter til Vejle. På selve pladsen er der gode faciliteter, og området omkring pladsen i Midtjylland byder på masser af spændende og varierende aktivitetsmuligheder.

Skjern Å

Som Danmarks fjerdelængste og mest vandrige å minder Skjern Å faktisk mere om en flod end en å. Derfor er der også fantastiske muligheder for kanosejlads til både de rolige og de mere eventyrlystne. Du kan faktisk sejle i kano fra Rørbæk Sø og helt ud til Vesterhavet.

Glem heller ikke fiskestangen – for vi bor i et mekka for lystfiskere.

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kan du komme helt tæt på de vilde dyr. Her er der mulighed for et klassisk zoobesøg, safarioplevelse eller et besøg i Dinosaurparken. Der er altså rig mulighed for en underholdende dag for familien, og så tager det kun 20 minutter at køre tilbage til campingpladsen. Læs mere på https://www.givskudzoo.dk/

Golfbane og skaterpark i Brande

Brande Golfklub byder både på en god og velplejet 18-hullers golfbane med et klubhus i særklasse. Der er naturligvis også en par-3 bane, som I kan boltre jer på.

For de unge inviterer Urban Street Zone indenfor i deres unikke skaterunivers, hvor børn, unge og legesyge voksne kan prøve kræfter med skating på både lette og krævende ramper. Alle kan være med.

Legoland Billund

En halv times kørsel fra campingpladsen finder du det populære Legoland Billund Resort. Her er der legoklodser i lange baner og forlystelser for hele familien. Læs mere på https://www.legoland.dk/

Oplevelser i Herning

Vi ligger lige ud til afkørsel nord, og du kan derfor være i hjertet af Herning på 20 minutter i bil. Her finder du selvfølgelig både Messecenter Herning og koncertarenaen Jyske Bank BOXEN. Byen byder desuden på masser af shoppingmuligheder, caféer, museer og spændende arrangementer året rundt.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 9718 1049 eller send os en email på brandecamping@live.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.