Café

Byens hyggelige spisested – også med mad ud af huset i Brande

I vores spisested byder vi på flere forskellige lækre menuer. Vi tilbyder også mad ud fra huset, ligesom der kan også arrangeres fester og selskaber. Et af de hyggeligste spisesteder i Brande med plads til ialt 70 personer.

Åbningstider og månedens menu

Åbningstider: Vi har åbent alle dage fra kl. 9 til 20. Så uanset hvilken dag du planlægger at besøge os, er vi her for at give dig en dejlig oplevelse.

Månedens menu: Hver måned præsenterer vi en velsmagende månedens menu, som du kan finde på vores Facebook-side. Månedens menu er simpelthen fyldt med lækre danske klassikere – ren og skær dansk hygge på tallerkenen.

camping spisested brande

Spisested i Brande med noget for alle

Noget for enhver smag: Vores menu byder på et bredt udvalg af lækre middagsretter, smørrebrød, fristende kager og forfriskende is hele dagen. Til de tørstige har vi øl, sodavand, kaffe og te, så der er noget for enhver smag.

Catering og fester: Er du på tur med en større gruppe? Vi har plads til op til 50 personer og gode parkeringsmuligheder. Det gør os til det ideelle sted for busselskaber og fejringer som fødselsdage, konfirmationer mm.

Mad ud af huset: Tag vores lækre mad med til din campingvogn, hytte eller et andet sted efter eget valg. Perfekt til en dag i det fri. Vi kan levere mad ud af huset til op til 70 kuverter, så du kan nyde vores lækre retter, hvor end du fejrer. Se mere om take away her.

Grill-selv-menu: Lad os anrette din mad fra cafeteriet, så den er klar til grillen. En nem og lækker måde at nyde et måltid på.

Dagens ret: Prøv vores dagens ret, der altid er en lækker overraskelse for smagsløgene.

Besøg os på vores hyggelige café & spisested i Brande, og lad os forkæle dig med lækker mad og en hyggelig atmosfære. Uanset om du er alene eller med venner og familie, er vi her for at sørge for, at din oplevelse er helt perfekt. Ring til os på (+45) 97 18 10 49, hvis du vil bestille mad ud af huset eller arrangere en særlig begivenhed. Velkommen til vores café ved Brande Camping!

Månedens menu

Besøg et af områdets hyggeligste spisesteder

Har du spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os

Finder du ikke den information du søger her på siden, så er du altid meget velkommen til at kontakte os til en snak og hør mere. Er du på jagt efter spisesteder til dit næste selskab?

Ring til os på telefon (+45) 97 18 10 49 eller send en mail til brandecamping@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.