Glamping Midtjylland

Camping på 1. klasse

Ønsker du alt det gode ved friluftslivet uden at skulle gå på kompromis med komforten? Så har vi løsningen til dig. Glamping er en forkortelse for Glamorous Camping – også kendt som luksuscamping.

Med Brande Campings komfortable luksushytter har du mulighed for at mærke den unikke stemning, friske luft og smukke natur, som campinglivet er kendt for, men under helt luksuriøse forhold. Prøv Glamping på vores campingplads i Midtjylland. Omgivelserne er helt fantastiske.

Om vores glamping luksushytter

Begge vores glamping luksushytter er 35 kvm med eget bad, toilet og køkken. De er indrettet med to soverum med gode senge og stue med TV. Derudover har hytten en terrasse på 35 kvm, hvor udendørslivet kan nydes fra loungeområdet med kig direkte til Skjern Å.

Forkæl dig selv og dem, du holder af

Hytterne er velegnet til familien, vennegruppen eller parret, der blot ønsker at forkæle sig selv lidt ekstra. Veludhvilet fra en nat i vores kvalitetssenge er I sikre på at være klar til at udforske campingpladsens faciliteter, de gode oplevelser i området eller bare nyde hinandens selskab på terrassen.

Send os dine spørgsmål om glamping på mail eller telefon

Har vi vækket din interesse? Hvis du vil vide mere om vores luksushytter eller om campingpladsen generelt, så kontakt os! Vi kan kontaktes på telefon: +45 9718 1049 eller på mail: brandecamping@live.dk

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 9718 1049 eller send os en email på brandecamping@live.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Glamping Midtjylland